Posts

Law of the Jungle

Image
Ahhahahahhahahahaha  poster terhodoh di abad ini
Ya Allah kuatkanlah akuuu hehhehehehhehehe!!!
Kalau diaorg tgk ni sumpah kena maki aku setahun dok pun aku tak leh blogging dah sebab ada org report aku kat blogger hahahaha
Bukan apa aku tetiba terfikir kan best kalau dpt buat law of the jungle versi malaysia ngn dak dak dvs hahahahahah bengongla. Izyan sbg byung man hahahahahha uwaaaaaa hahahahhahahahahaha
Mampukah kami survive??? Jeng jeng jeng nantikan,
Law of the jungle in perhentian hahahahahahagphahahahaha
Ok lah nak sambung gelak jap bye!

See you when i see you

Image
So hai semua 
Emm this post i dedicated to zeren (macam dia baca blog aku lol) Actually la kan salah satu sebab aku sukaaaaaaa blogging ni sbb aku boleh luah apa aku rasa dgn senang hatinya sebab aku tahu tak de org baca(walaupun aku tulis mcm ad org baca hehhe)
Blogging adalah salah satu escapation(kenapa takde perkataan escapation) lol lantak la aku nk guna jgk. Macam satu medan (lol tak tahu cam mana nak describe) utk aku aahhhh susahlah
Contohnya macam instagram. Jujurlah aku tak suka sangat bukan tak suka cuma macam haaaa finally i found the right words how to describe it yeay
Haaa cam ni aku rasalah kan aku ni jenis yg overthinking tau jd ada satu masa ni aku jadi macam aku tak suka ahhhhhhh tak tahuuu
Man, u know human is a complex thing kan so do my mind. Berjuta kali complex la aku rasa dah lupakan je lah.

Zerenn!!!!!!!!!! Zeren ni pun seorg yg kompleks jgk dlm hidup aku. Apa aku tulis tu lol aku pun tak paham (Tuhan apa masalah aku ni??? Adoi)
We had been friends since forever!!! Sin…

Bullet Journal

Hello people!Hi lately I've been enjoying myself doing a bullet journal :)))
Sebenarnya dah lama dah teringin nak buat tapi tak terbuat  buat jadi tahun ni alhamdulilah akhirnya terlaksana.Aku first buat masa 2hb haritu tapi buruk sangat jadi buat balik tapi childish sangat warna warni hahahhaha tapi takpe la tu utk sementara. Kita try and error dulu sebab aku ingat nak beli buku baru sekali dengan pensss markersss brushessss watercolour haaaa heavennya!! HahahaSerious bosan weh duk rumah aku hari hari marahkan diri sendiri ye lah i cannot stand being not productive!!!! Almost dua bulan mempishang kat rumah i need new environment!!! Ma abah tlg la faham uwaaaa I do need new environment but at the same time i don't want to leave home (kau rasa?????!!!!!) sedih la aku dgn insan bernama ain ni T^T stress(la sangat)

Spm

Bestnya suara najwa latif alahai ter feeling pulak aihh sorry sorrySo i'd been scrolling twitter baru je sakni ya Allah and i saw this one tweet talking pasal bio dan entah mengapa rasa meremang weh dan nak nangis!! Takut!!!!! Bukan setakat bio je semua subjek takut wehhh!!! Ya Allah lets not talk about spm boleh tak people
Takuttttttt usaha seciput. Cam mane nii . Since December last year i kept thinking about my biggest regret that i had done in secondary school. The very firstt one is this regretful feeling for not studying hard enough especially time form 4. So adik adik dengar lah what i want to tell ni time form 4 tu belajar lah elok elok spm sekali je weh. Form 1 form 2 form 3 tu takpe lek lek je . Tapi janganlah tak study langsung cuma janganlah study serius sangat sampai depressed haaaa
Tapi aku tahu korang bukan dengar pun nasihat aku ni kan sebab aku pun dulu cam tu gak hahahahah so takpe lah chill je lah you only live once ke gane??? Huhu2 tahun akan dtg aku nk tgk bal…

Rania

Image
Hey there! Three am post here. 
Hi everyone,, it just me, rania, seketul jerawat and sape kat belakang tuuuuu hehe
Omg i miss this girl so muchh rindunya rania... raisya rhea punn tapi rania la paling rindu hahahaha 
Last month dekat sahut tiap kali hari khamis mesti pegi taman lepas prep dgn aida sbb nk main ngn budak budak uwaaa rindunyaaaa. Solat asar ke laut hahahaha balik dorm nk dekat 6 setengah 5 minit sebelum maghrib baru nk asar Astaghfirullah jahilnya saya
Bila lagi boleh jumpa rania kekgi mesti rania dok ingat doh kak ain  T^T

Peluang

Image
Hello people :) hey it just me and izzah. Randomly picked this photo. Hehhe...
Whenever i looked at this photo, i feel so loved by izzah hahahhaha idk but i sure know that i love her ! ;) rindunyaaa rindu plan double date tak jadi hahahaha 
Last year (wow) last year im stunned by the words of last year. Huhu so sebenarnya tahun lepas we planned nak buat double date la kononnya. Izzah dengan tutttt aku pulak dgn tuttt ahahhajahahaa tapi aku cancel kan sebab aku rasa pissed off dengan tuttt ni hahahaha 
Jangan salah paham aku takde relay pun dgn tuttt saja main main hahahha bongok la dia pun tak suka aku hahahahha 
Eh no no ni dah lari from the real content of what i actually planned to write. Peluang?? So ada apa dgn peluang?? Peluang I'm talking here adalah a new opportunity that life rewards us each day. There is a saying said "Each day is a new Opportunity" 
Some of us might not realizing it just yet but a new day is a new opportunity to be better yes better. Better than ye…

5 januari 2018

Image
Birthday wishes went wrong!!! Sending sejak bbrapa jam yg lalu  Tips; bila hantar birthday wishes check balik send ke tak lagi or else jadi cam ni sekian . 
Gane niiii???? Malas ah wish ke farah huwaaaa heeehehe,,,
Sendingggg Sendinggggg Sendinggggggg
Tua doh farah tapi tetap pendek tuwek haih